Imorgon är det våffeldagen! :)

  • 2 msk strösocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1/2 dl vatten
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Blanda vetemjöl, vatten, salt och lite av den vispade grädden till en jämn smet. Låt svälla ett par minuter. Vänd i resterande grädde.
  2. Grädda i våffeljärn och servera med grädde och sylt.
Tips:
Om du vill ha smaksatt grädde kan du värma grädden och tilsätte t.ex. dumle, aftereight eller gelehallon. Där efter låter du den svalna och sedan vispar du den hård som vanlig grädde. :)

Lycka till och hoppas att det smakar!

Kramar Lovisa! :)<3


Kommentarer
Maya

Ett tips när man ska göra fluff är att den ska stå kallt minst i 5 timmar helst över natten, och när man smälter tex dumle kolor i grädden får det absolut inte koka... inte tillräkligt kall = grynig. Kokt = Platt fall.. går inte att vispa!
Kram Maya

2012-09-15 @ 17:05:54
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0