Imorgon är det våffeldagen! :)

- 2 msk strösocker
- 2 dl vispgrädde
- 1 1/2 dl vetemjöl
- 1/2 dl vatten
- 1 krm salt
Gör så här
- Blanda vetemjöl, vatten, salt och lite av den vispade grädden till en jämn smet. Låt svälla ett par minuter. Vänd i resterande grädde.
- Grädda i våffeljärn och servera med grädde och sylt.
Tips:
Om du vill ha smaksatt grädde kan du värma grädden och tilsätte t.ex. dumle, aftereight eller gelehallon. Där efter låter du den svalna och sedan vispar du den hård som vanlig grädde. :)
Lycka till och hoppas att det smakar!
Kramar Lovisa! :)<3

Kommentarer
Maya
Ett tips när man ska göra fluff är att den ska stå kallt minst i 5 timmar helst över natten, och när man smälter tex dumle kolor i grädden får det absolut inte koka... inte tillräkligt kall = grynig. Kokt = Platt fall.. går inte att vispa!
Kram Maya
Trackback